Verona-Italija

  • Verona, mesto umetnosti in večne ljubezni
  • vožnja po Safari parku
  • zanimiv živalski vrt

Verona in safari park

Verona in safari park - V PRIPRAVI

Mesto znamenite nesrečne in usodne ljubezni med Julijo in Romeom nas preseneti s toplino in prijaznostjo. Še vedno lahko vidimo originalno Julijino hišo, obiščemo lahko ARENO, ki je druga največja v rimskem imperiju, ozke mestne uličice, slikamo na velikem trgu BRA ali preprosto sedimo na tleh v parku in uživamo.
To je mesto, kjer je del življenja preživel tudi veliki Dante, ki so mu namenili spomenik na Piazza del Signori.  Popoldne obiščemo SAFARI PARK blizu Verone. Kar z avtobusom se peljemo mimo afriških živali in to je v Evropi zelo zanimiva izkušnja. Poleg safarija imajo tudi klasičen in izjemno zanimiv živalski vrt.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
avtobus, izlet
Velikost skupine:
20 - 48

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več