Sardinija-Cala Gonone-pogledi z jame na obalo

  • kulture in počitniškega vzdušja polna Sardinija
  • starodavna antična mesta na robu pečin
  • kristalno čisto morje, peščene plaže in globoki zalivi

Utrinki Sardinije

Utrinki Sardinije - V PRIPRAVI

Potovanje na Sardinijo nas popelje v čudoviti svet tega slovitega otoka Sredozemlja – Sardinija je otok bogate zgodovine in ponosnih ljudi. Sproščeno potovanje nas z avtobusom in trajekti popelje prek otoka, vsem znamenitostim pa dodamo aktivnosti in gibanje, da začutimo in doživimo osupljivo naravo Sardinije, po čemer slovi.

Sardinija ima poleg svetovljanskih letovišč tudi veliko znamenitosti! V Nuoru in Orgosolu spoznamo sardinsko bit. Tu so še slikovita mesta, kot sta Bosa ob reki Temo in Alghero iz 12. stoletja, se ponašajo s prijetnimi starimi središči. Ostanki nuraške civilizacije nas popeljejo v čas davno pred našim štetjem, obisk Neptunovih jam pa je sam po sebi doživetje. Naj omenimo še izvrstno kulinariko in druženje s sardinskimi pastirji. Sardinija vam bo nedvomno zlezla pod kožo!

Vsebinsko bogato, z naravo stkano in zelo razgibano potovanje!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, polpenzion
Velikost skupine:
30 - 48

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več