Osnovni podatki

Zibelka italijanskega jezika, književnosti in renesanse je ena najbolj zanimivih in lepih pokrajin Italije. Toskano zaznamujejo zeleni griči z nasadi oljk, vinogradi, kamnite hiše in vile pa tudi z obzidji obdana mesta, bogate vinske kleti, usnjeni izdelki in ročne obrti ter vina Chianti, Brunello, Vernazza.

Otok Elba slovi po mili klimi, bujni mediteranski vegetaciji in kristalno čistem morju. Nekdanje kultno središče Etruščanov se hkrati ponaša tudi z najdišči najkakovostnejše železove rude na svetu. Seveda ob vsem tem ne smemo pozabiti Napoleona, ki je nekaj mesecev svojega burnega življenja preživel ravno na tem otoku.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)