Osnovni podatki

Spoznajte Rim – prestolnico Italije in središče stoletnih zvrsti umetnosti. Različna zgodovinska obdobja so mestu zapustila številne neprecenljive spomenike: Pantheon, Kolosej, Kapitol, Španske stopnice. To večno mesto (Città eterna) se  razprostira na bregovih  Tibere in sedmih mestnih gričih: Palatin, Aventin, Kapitol, Kvirinal, Viminal, Eskvilin in Celijo. 

Za mogočnimi razvalinami starorimskega mesta tekmujejo številne cerkve in palače, ki so jih dali sezidati papeži in njihove družine. Seznam umetnikov, ki so prispevali k veličini Rima, je neskončno dolg. Na njem najdemo slavna imena kot so Michelangelo, Rafaelo, Caravaggio in Bernini, ki so večino svojih največjih umetnin ustvarili prav tukaj.

Neapelj, ta posrečeno kaotičen konglomerat zgodovine in visokotaktne energije, kraj umetnosti in neverjetnih panoram!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)