Osnovni podatki

Potovanje začenjamo z  doživetji na Amalfski obali. Sprehajamo se v višavah z bogovi in uživamo v očarljivih mestecih Amalfitanske obale; v Ravellu, Amalfiju in Positanu. Navdušuje nas vonj po morju in veličastni pogledi.

Izlet na otok Capri je raj za ljubitelje narave. Sprehajajte se po naravi in mestu vulkanskega otoka, uživajte ob razgledu na Neapeljski zaliv in mogočni Vezuv, ki je pustil močan pečat v zgodovini lokalnega prebivalstva, raziščite ribiške vasice in se zlijte z okolico! Pika na i, ki si jo želite doživeti!

Zaključne takte plešemo v Neaplju, Pompejih in na Vezuvu. Za Neapelj pravijo, da je talilni lonec mnogih kultur z neverjetnimi zgodbami, vsakogar očara s pristnostjo in temperamentom. Vzpnemo se na mogočni vulkan Vezuv, ki je pravo doživetje za popotniške sladokusce, v Pompejih zaživimo v starih rimskih časih …

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)