Osnovni podatki

Uvodne potovalne takte začenjamo v Neaplju, za katerega pravijo, da je bolj balkanski kot evropski. Očara nas s svojo pristnostjo in temperamentom. Prvi in drugi dan italijanskega vzdušja se srečamo z glavnimi zgodbami mesta. Neapelj je talilni lonec mnogih kultur in nas gotovo očara…

V pestrih osrednjih dnevih se vzpnemo na mogočni vulkan Vezuv, ki je pravo doživetje za popotniške sladokusce, v Pompejih nas odpelje v stare rimske čase, medtem ko v Sorrentu uživamo v očarljivem mestecu Amalfitanske obale. Navdušuje nas vonj po morju in veličastni pogledi.

Zaključek potovanja po želji na otoku Capri je raj za ljubitelje narave. Sprehajajte se po naravi in mestu vulkanskega otoka, uživajte ob razgledu na Neapeljski zaliv in mogočni Vezuv, ki je pustil močan pečat v zgodovini lokalnega prebivalstva, raziščite ribiške vasice in se zlijte z okolico! Pika na i, ki si jo želite doživeti!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)