Neapelj-Italija

  • temperamentni Neapelj, mogočni Vezuv in svetovno znani Pompeji
  • spektakularni razgledi na Neapeljski zaliv in uživanje v naravi
  • vulkanski raj na Ischii in užitek za dušo na otoku Capri

Neapelj, Capri in Ischia z avtobusom

Neapelj, Capri in Ischia z avtobusom - V PRIPRAVI

Uvodne potovalne takte začenjamo v Neaplju, za katerega pravijo, da je bolj balkanski kot evropski. Očara nas s svojo pristnostjo in temperamentom. Prvi in drugi dan italijanskega vzdušja se srečamo z glavnimi zgodbami mesta. Neapelj je talilni lonec mnogih kultur in nas gotovo očara…

V pestrih osrednjih dnevih se vzpnemo na mogočni vulkan Vezuv, ki je pravo doživetje za popotniške sladokusce, v Pompejih nas odpelje v stare rimske čase, medtem ko se v Paestumu se družimo z Grki, okusimo pravo mocarelo, se sprehodimo v višavah z bogovi in uživamo v očarljivih mestecih Amalfitanske obale; v Ravellu, Amalfiju in Positanu. Navdušuje nas vonj po morju in veličastni pogledi.

Zaključek potovanja na otokih Capri in Ischia je raj za ljubitelje narave. Sprehajajte se po naravi in plažah vulkanskih otokov, obiščite Modro jamo, uživajte ob razgledu na Neapeljski zaliv in mogočni Vezuv, ki je pustil močan pečat v zgodovini lokalnega prebivalstva, raziščite ribiške vasice in se zlijte z okolico! Pika na i, ki si jo želite doživeti!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, bus, nočitev, zajtrk, razno
Velikost skupine:
20 - 40

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več