Osnovni podatki

Mogočno jezero v katero bi lahko prelili vodo 113 Bohinjskih jezer je ozemeljsko razdeljeno med tri upravne enote Italije. Kot je zapisal že Dante :«Se pod gorami pne jezero, ki se Benaco zove in bi od tu lahko vladali, da so si edini.«.

Gardsko jezero valovi kot morje in je pravi raj za ljubitelje deskanja. Posebnost so topli vrelci, značilnost pa vinogradi in riževa polja.

Kulinarika ne razočara pač pa preseneti z ohranjanjem riževega izročila saj so tukajšnja polja ena geografsko najvišje ležečih. Ste za pokušino?

Gibanje, zabava….tudi to je mogoče. Sprehod ob jezeru, vzpon z žičnico ali peš na okoliške vrhove. Umiritev v botaničnem parku Sigurta.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)