Osnovni podatki

Brescia – cvetoče mesto šestnajstega stoletja, ko so nastali številni zanimivi spomeniki bogate kulturne dediščine. Ko so v mestu delovali ljudje, ki so s svojim delovanjem prispevali k družbenemu napredku in razcvetu umetnosti.

Jezero Maggiore – širna vodna površina, ki jo krasijo otočki sredi jezera, kjer je človek s svojim posegom obogatil naravo. K ogledu vabijo dvorci in prelestni vrtovi, v njih se življenje za trenutek ustavi.

Milano – mestni vrvež, svetovne smernice industrijskega oblikovanja in mode. Mesto Expa in vložene kandidature za organizacijo zimskih olimpijskih iger 2026. A hkrati središče umetnosti glasbe, slikarstva in stavbarstva.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)