Osnovni podatki

V Apuliji se v objem stekata Jonsko in Jadransko morje. Ustvarjata raznovrstne obale s strmimi stenami nad  barvitimi morji in zlatimi plažami, ki se zlagoma polegajo v kristalno čiste vode. Osrčje pokrajine s prvinskim področjem narave riše prostrane doline in nežne griče z oljkami, vinogradi, razkošnimi gozdovi in presenetljivo sredozemsko gravitacijo.

Stara pristanišča, iz katerih so se križarji nekoč odpravljali na vzhod, Gargano, naravni park, ki ga cenijo pohodniki in se razprostira vse do obale polotoka navduši z jamami, rodovitne ravnice z nasadi, ki gnezdijo ob vznožju Apeninov, nas nedvomno prevzamejo. In truli, hiške nenavadnih oblik, baročni dragulj Lecce in presunljiva jamska bivališča v Materi so vrhunec našega potovanja.

Apulija je nedvomno zakladnica umetnosti, zgodovine in narave. Dežela sonca, gostoljubnosti in očarljive pokrajine. Edinstvena destinacija ujeta v čarobno atmosfero umirjenosti.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)