Irska-Zelena dežela

  • živahna irska prestolnica Dublin in vzdušje številnih pubov
  • raziščite odmaknjene vasice Aranskega otočja s kolesi
  • Giant's Causeway, Connemara, Moherski klifi, Ring of Kerry – divje, drugačno, lepo …

Irska- Zeleni vrt Evrope

Cena od: 1080 EUR

Irska- Zeleni vrt Evrope

cena od:
1080 EUR
Čas trajanja:
8 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje

Odpravljamo se na skrivnostni zeleni otok, ki je med drugim tudi najbolj zahodni otok v Evropi. Njegovo prebivalstvo je na eni strani divje kot Kelti in Vikingi, katerih potomci so, na drugi pa tako prijazno in dobro kot mehko oblikovana irska pokrajina.

Začeli bomo s popolnim kontrastom in se takoj odpravili proti Severni Irski, doživeli njeno drugačnost in se spoznali z vsemi težavami, ki danes otok ločujejo na pol. Obiskali bomo še del ladjedelnice slavnega Titanika, se kot velikani sprehajali po Velikanovem nasipu, nato pa se bomo počasi vrnili v Republiko Irsko.

Isti otok, druga vera in jezik, drugačna mentaliteta, sistem, a identično dnevno/nočno življenje v tradicionalnih pubih. Republika Irska preseneča iz dneva v dan; od živahnih mestnih središč, do čudovitih pokrajinskih prizorov, ki se menjajo na vsakih nekaj kilometrov. Od številnih jezer in prepadnih klifov do samotnih pašnikov ... Sedanjost se tu prepleta z ostanki nemirne preteklosti, ki je bila z otočani večkrat izredno kruta.

Krona celotnemu potovanju bodo zagotovo prebivalci obeh dežel. Sprejeli nas bodo s svojim neizmernim gostoljubjem in prijaznostjo, zato je najbolje, da se prepustimo toku dogodkov in uživamo v novih stikih.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3-4*, nočitev/zajtrk, 4 večerje
Velikost skupine:
25 - 44

Tabela odhodov

Datum Št. dni Redna cena Aktualna cena Razlika Status Predvideni vodnik Opomba
29.07.2017 8 od 1245 EUR od 1245 EUR 0 EUR zagotovljeno MRAVLJAK ALJA z Aranskimi otoki Program Prijava na potovanje
13.08.2017 8 od 1245 EUR od 1245 EUR 0 EUR zagotovljeno BEŠLIN MAJ Program Prijava na potovanje
16.09.2017 8 od 1170 EUR od 1080 EUR -90 EUR zagotovljeno BERNARD GORAZD z Aranskimi otoki Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Irska duša (glasba)

Piše: vodnica Alja Mravljak "He still hasn't found what he was looking for" je hudomušni komentar vsakega irskega šoferja, ko se v Dubl...

Srečanje na Irskem

Piše: vodnica Alja M. Pred časom sem imela možnost nekaj dni sama preživeti na Irskem. Odpravila sem se na izlet v naravo. Po prostra...

To, brez česar Irske ne bi bilo

Piše: vodnica Alja M. Irci so strašno zavedni. Ponosni so na svojo zgodovino, svojo naravo, svojo literaturo in vse, kar sodi zraven. N...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več