• živahna irska prestolnica Dublin in vzdušje številnih pubov
  • dih jemajoči Moherski klifi
  • nacionalni park Connemara– divje, drugačno, lepo …

Irska ekspres

Irska ekspres - V PRIPRAVI

Odpravljamo se na skrivnostni zeleni otok, ki je med drugim tudi najbolj zahodni otok v Evropi. Njegovo prebivalstvo je na eni strani divje kot Kelti in Vikingi katerih potomci so, na drugi pa prijazno in dobro kot mehko oblikovana irska pokrajina.

Začeli bomo v Dublinu, ki je prestolnica republike Irske in se sprehodili po živahnih ulicah. Nato pa bomo nadaljevali proti Galwayu, kjer bomo doživeli dnevno/nočno življenje v tradicionalnih pubih. Irska preseneča iz dneva v dan; od živahnih mestnih središč, do čudovitih pokrajinskih prizorov, ki se menjajo na vsakih nekaj kilometrov. Od številnih jezer in prepadnih klifov do samotnih pašnikov ... Sedanjost se tu prepleta z ostanki nemirne preteklosti, ki je bila z otočani večkrat izredno kruta.

Krona celotnemu potovanju bodo zagotovo prebivalci dežele. Sprejeli nas bodo s svojim neizmernim gostoljubjem in prijaznostjo, zato je najbolje, da se prepustimo toku dogodkov in uživamo v novih stikih.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3*, nočitev/zajtrk, 2 večerji
Velikost skupine:
25 - 45
We cannot display this gallery

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več