Indonezija-Vzpon na Rinjani

  • plemenski Flores, tropski raj in vulkan Keli mutu
  • križarjenje po Floreškem morju in raji koralnih plaž
  • zadnji dinozavri na svetu – komodoški varani
  • atraktiven vzpon na vulkan Rinjani

Po ognjeni črti z vzponom na Rinjani

Po ognjeni črti z vzponom na Rinjani - V PRIPRAVI

Čas trajanja:
16 dni
Potovalni stil:
Stopnja 4 - oskarjevo avanturistično potovanje

Potovanje Po ognjeni črti in vzpon na vulkan Rinjani je lagodno doživeto potepanje po tropski Indoneziji. Zapeljemo vas v odmaknjen svet raznovrstnih tradicij otoških prebivalcev, ki ponekod še vedno živijo v plemenskih skupnostih… V slikovito in razbrazdano tropsko višavje… na križarjenje med koralnimi otočki in toplim morjem!

Prvi del potovanja posvetimo plemenskim skupnostim, ustaljenimi med visokimi vulkani in črno peščeno obalo. Tradicionalne hiške v katerih prebivajo duše prednikov, nenavadna bojevanja z biči in treking med riževimi polji in tradicionalnimi vasicami so zgolj uvod v otoško pestrost.

V osrednjem delu potovanja se vkrcamo na ladjico in si privoščimo tridnevno križarjenje po floreškem morju.
Sproščeno bivanje na ladji v sozvočju z morjem in izleti na bližnje otočke, obisk Komoda in Rince ter doživetje zadnjih dinozavrov na našem planetu.

V zadnjem delu potovanja sledi še zadnji vrhunec, vzpon na Rinjani. Tik ob sončnem vzhodu zasije jezerce z otočkom v ogromnem kraterju, iz njega se dimi in na trenutke bruha. Kako mogočno je vse skupaj! Skok v tropsko morje nam na zadnjem dnevu ob morju gotovo ne uide!

Potovanje lahko zaključite tudi s počitnicami na Lomboku. Oglejte si program potovanja Po Ognjeni črti in počitnice na Lomboku 16 dn!

Avanturistično potovanje za sladokusce!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Velikost skupine:
12 - 21

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več