Narodni park Komodo

  • plemenski Flores, tropski raj in vulkan Keli mutu
  • križarjenje po Floreškem morju in raji koralnih plaž
  • zadnji dinozavri na svetu – komodoški varani
  • tropske počitnice v toplem tropskem morju

Po ognjeni črti s počitnicami na Lomboku

Po ognjeni črti s počitnicami na Lomboku - V PRIPRAVI

Potovanje Po ognjeni črti s počitnicami na Lomboku je lagodno doživeto potepanje po tropski Indoneziji. Zapeljemo vas v odmaknjen svet raznovrstnih tradicij otoških prebivalcev, ki ponekod še vedno živijo v plemenskih skupnostih… V slikovito in razbrazdano tropsko višavje… na križarjenje med koralnimi otočki in toplim morjem!

Prvi del potovanja posvetimo plemenskim skupnostim, ustaljenimi med visokimi vulkani in črno peščeno obalo. Tradicionalne hiške v katerih prebivajo duše prednikov, nenavadna bojevanja z biči in treking med riževimi polji in tradicionalnimi vasicami so zgolj uvod v otoško pestrost.

V osrednjem delu potovanja se vkrcamo na ladjico in si privoščimo tridnevno križarjenje po floreškem morju.
Sproščeno bivanje na ladji v sozvočju z morjem in izleti na bližnje otočke, obisk Komoda in Rince ter doživetje zadnjih dinozavrov na našem planetu.

Konec potovanja preživimo v udobnem * hotelu 4 na Lomboku, ki jih lahko dopolnite z izleti v bližnjo okolico. Po želji pa si lahko privoščite potovalni vrhunec - z vzponom na vulkan Rinjani!

Avanturistično potovanje za sladokusce!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 2-4*, penzioni, razno
Velikost skupine:
12 - 21

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več