Indonezija-cvetlica

  Otok moči in čutenja

  Cena od: 2199 EUR

  Otok moči in čutenja

  cena od:
  2199 EUR
  Čas trajanja:
  21 dni
  Potovalni stil:
  Oskar Plus

  Pred vami je pravo popotovanje. Potovanje, ki predstavlja ekskluzivno bogastvo svetovnih popotnikov, ki ne pišejo potopisov, temveč jih živijo! Iz udobnega fotelja televizijskega opazovalca vas potovanje vrže v igranje glavne vloge v filmu življenja.

  Sulawesi je otok moči in čutenja, ki živi svoje življenje – in zahteva pozornost in prilagajanje le redkih izbrancev. Popotovanje v njegovo dušo je pustolovsko doživljanje prvinske narave ter sebe v sožitju z njo.

  Otok daje, kolikor je popotnik sposoben jemati in nositi. Za nekatere je bilo potovanje vanj vredno enega življenja. Gotovo ta otok nikogar ne pusti neprizadetega. Morda se mu prepustite tudi vi!?

  Srečno!

  P.S. Potovanje je pripravljeno za vse z željo po lastni dogodivščini, ki so za večjo moč čutenja in doživetij pripravljeni žrtvovati vajeno udobnost zahodne civilizacije. Za vse, ki iščejo strastne ocvirke na ajdovih žgancih življenja.

   

  Prikaži več
  Skrij
  Nočitev in prehrana:
  Penzioni/hoteli 2-3*
  Velikost skupine:
  10 - 20

  Tabela odhodov

  Datum Št. dni Redna cena Aktualna cena Razlika Status Predvideni vodnik Opomba
  15.07.2017 23 od 2277 EUR od 2277 EUR 0 EUR zagotovljeno DULAR BREDA posebna ponudba – obogaten Bali Program Prijava na potovanje
  29.07.2017 23 od 2199 EUR od 2199 EUR 0 EUR prijavite se Program Prijava na potovanje

  Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

  Oddaj svoj komentar

  Oskarček
  objavi na Facebook oddaj komentar

  Indonezija – dežela smejočih se ljudi in iskrečih se oči

  Piše: vodnik Oskar Savarin in Ajda "Hello Misterrrr …" odmeva v ušesih popotnika po največji otoški državi na svetu, tja od Sumatr...

  Sulawesi, otok moči in čutenja

  Članek v reviji POTOVANJA IN STIL, avtor Oskar Savarin    ...

  Sorodna potovanja

  Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
  Se strinjam
  Ne strinjam se
  Želim izvedeti več