Osnovni podatki

 Bali ni znan le po izjemnih plažah, temveč tudi kot  energetsko močna destinacija. Zato te vabim, da se mi pridružiš na tropskih počitnicah, kjer se bomo z inovativnimi vadbami joge dobro razmigali in se sprostili s preizkušenimi meditativnimi tehnikami.

Več kot 15 letno poučevanje joge v Sloveniji in tujini ter kot avtoricah 6 knjižnih uspešnic za jogo me je pripeljalo do tega, da razvijem edinstvene tipe vadb, ki nudijo vitalnost telesa, očiščenje uma in duha ter pomagajo pri izboljšanju gibljivosti ter krepitvi celotnega telesa. Prav tako so vadbe joge in druge jogijske tehnike namenjene globoki sprostitvi in povezanosti uma, telesa in duha, kar potrebujemo na vseh ...

 Bali ni znan le po izjemnih plažah, temveč tudi kot  energetsko močna destinacija. Zato te vabim, da se mi pridružiš na tropskih počitnicah, kjer se bomo z inovativnimi vadbami joge dobro razmigali in se sprostili s preizkušenimi meditativnimi tehnikami.

Več kot 15 letno poučevanje joge v Sloveniji in tujini ter kot avtoricah 6 knjižnih uspešnic za jogo me je pripeljalo do tega, da razvijem edinstvene tipe vadb, ki nudijo vitalnost telesa, očiščenje uma in duha ter pomagajo pri izboljšanju gibljivosti ter krepitvi celotnega telesa. Prav tako so vadbe joge in druge jogijske tehnike namenjene globoki sprostitvi in povezanosti uma, telesa in duha, kar potrebujemo na vseh področjih življenja. Vse znanje in izkušnje si želim deliti s tabo na Baliju.

Bogat program ti ponuja možnosti za celosten oddih, delo na sebi in nepozabno doživetje na čarobnem Baliju.

Se želiš dobro razmigati in sprostiti na eni izmed najlepših tropskih destinacij?

“Potem se prijavi na JOGA POČITNICE NA BALIJU 2023!”

 

Namaste.

Ana Kersnik Žvab – Devayani

 

Pester program poleg obiska znanih destinacij na Baliju zaobjema različne jogijske prijeme, kot so:

–           RAZLIČNI STILI JOGE

–           DIHALNE TEHNIKE

–           KRIJE

–           MEDITACIJA

–           CHANTING ALI MANTRANJE, PETJE MANTER

–           MOTIVACIJSKA PREDAVANJA ZA OSEBNO RAST

 

Ker rada razvajam svoje vadeče, sem pripravila posebno presenečenje. Poklanjam ti tudi posebno darilo, in sicer 3 e-knjige , s katerimi lahko vadiš jogo tudi po odhodu domov.

 

DARILA:

–           E-KNJIGA SRČNA JOGA: Z DIHALNIMI TEHNIKAMI DO ZDRAVEGA SRCA

–           E-KNJIGA: ANTI-STRES JOGA

–           E- KNJIGA: SMUTIJI: DETOX JOGA

 

Če potujete v paru in bi si eden želel »joga počitnice«, drugi pa le navadne počitnice, je tudi to mogoče. Oglejte si »Tropske počitnice na Baliju«.

Več

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)