Lombok - Indonezija - Ribiški čoln

  • obnemite v Borobudurju in občudujte hindujski Prambanan
  • začutite tropsko samobitnost in vulkansko energijo Broma
  • doživite otok bogov, slovesnosti in obilja – rajski Bali
  • počitnice na tropski plaži in samobitnost Lomboka

Indonezijski dvojček in počitnice na Lomboku

Indonezijski dvojček in počitnice na Lomboku - V PRIPRAVI

V začetku prijetno intenzivno turistično potovanje s poudarjenim stikom z deželo in bujno tropsko naravo se v srednjem delu sprosti v obmorske počitnice, da bi se na koncu poglobil z bolj doživetim občutenjem indonezijske samobitnosti.

V Yogyakarti, kulturnem središču Jave, se spustimo v vrtinec slavnih templjev in civilizacijski spektakel hindujsko-budistično-muslimansko-kolonialne mešanice … Tu sta največji budistični tempelj Borobudur, ki predstavlja univerzum v malem, in Prambanan z upodobitvijo hindujske kozmologije.

Obisk vulkana Bromo je doživeti prodor v indonezijsko samobitnost. Popeljemo se skozi tradicionalno Indonezijo, riževa polja, mesteca in vasice, kjer spoznamo "življenje na goreči gori" … Krater je veličastni vrhunec potovanja, do katerega se je treba nekoliko potruditi …

Bali doživimo kot vsestransko tropsko resničnost – izkusimo turistično Kuto, otoški tempelj in sprehod po riževih poljih, čudovit jezerski tempelj na Bratanu … Prepustimo se najlepšemu balijskemu vzdušju v Ubudu ter vstopimo v še mnoga vzdušja in nevidni svet tradicije in verovanj … 

Za konec si privoščimo počitnice na Lomboku – v udobnem hotelu na plaži Sengiggi.

Na potovanju vas vseskozi spremljajo tople očke in nasmehi prijaznih domačinov ter bujna vitalnost tropskega zelenja. To so največja doživetja Indonezije, ki ostajajo v trajnem spominu.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Velikost skupine:
15 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več