Indonezija - Bali

  • obnemite v Borobudurju in občudujte hindujski Prambanan
  • začutite tropsko samobitnost in vulkansko energijo Broma
  • doživite rajski Bali v vsej njegovi zunanji in notranji lepoti
  • prepustite se poletju v tropskih krajih

Indonezijski dvojček in Giliji

Cena od: 1689 EUR

Indonezijski dvojček in Giliji

cena od:
1689 EUR
Čas trajanja:
12 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje

Prijetno doživeto potovanje s poudarjenim stikom z deželo in bujno tropsko naravo. Vstop v indonezijsko raznolikost – muslimansko, hindujsko in turistično - počitniško resničnost. Java, Bali in Lombok sledijo turistični logiki z udobjem, Sulawesi in Bromo (kjer je) pa sta doživeti nadgradnji.

V Yogyakarti, kulturnem središču Jave, se spustimo v vrtinec slavnih templjev in civilizacijski spektakel hindujsko-budistično-muslimansko-kolonialne mešanice … Tu sta največji budistični tempelj Borobudur, ki predstavlja univerzum v malem, in Prambanan z upodobitvijo hindujske kozmologije.

Bali doživimo kot vsestransko tropsko resničnost – otoški tempelj in sprehod po riževih poljih, čudovit jezerski tempelj na Bratanu … Prepustimo se najlepšemu balijskemu vzdušju v Ubudu ter vstopimo v še mnoga vzdušja in nevidni svet tradicije in verovanj … 

Počitnice na Gilijih so želja vsakega sopotnika; letovišče na priljubljenih koralnih otočkih z vzdušjem, prijetno morje in množica dodatnih aktivnosti, izmed katerih je vrhunska priložnost opazovanje koral in potapljanje.

Od marca do oktobra obiščemo tudi vulkan Bromo; na poti se popeljemo skozi tradicionalno Indonezijo. Vzpon v krater je veličastni vrhunec potovanja, do katerega se je treba nekoliko potruditi. Začutimo moč »pravega« vulkana, spoznamo življenje ljudi na »goreči gori".

Na potovanju vas vseskozi spremljajo tople očke in nasmehi prijaznih domačinov ter bujna vitalnost tropskega zelenja. To so največja doživetja Indonezije, ki ostajajo v trajnem spominu.

Potovanje Indonezijski dvojček je del potovanja Indonezijski trojček in Giliji.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3 - 4*, nočitev/zajtrk
Velikost skupine:
15 - 25

Tabela odhodov

Odhod Povratek Št. dni Redna cena Aktualna cena Status Predvideni vodnik Opomba
01. Feb 11. Feb 11 od 1749 EUR od 1749 EUR zagotovljeno LAVTAR MITJA posebna ponudba Program Prijava na potovanje
16. Feb 26. Feb 11 od 1749 EUR od 1689 EUR zagotovljeno LAVTAR MITJA let iz Ljubljane Program Prijava na potovanje
22. Mar 02. Apr 12 od 1884 EUR od 1698 EUR zagotovljeno BERNARD GORAZD Program Prijava na potovanje
20. Apr 02. Maj 13 od 1935 EUR od 1800 EUR kmalu zagotovljeno SLAMNIK NINA let iz Ljubljane Program Prijava na potovanje
08. Avg 19. Avg 12 od 1950 EUR od 1845 EUR prijavite se SLAMNIK NINA let iz Ljubljane Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Zakaj se splača v Indoneziji vstati ob pol štirih zjutraj

Piše: vodnik Oskar Savarin ml. Prejšnji dan nam je Oskar povedal, da zjutraj vstajamo zgodaj. Kaj?! Pa saj smo že tisti dan praktično c...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več