Indija-Pushkar-kamelji-sejem

  • Radžastan – puščava barvitih ljudi
  • puščavski Džajsalmer in kamelji safari
  • čutni Puškar, Džajpur in Udajpur
  • kamelji sejem v Puškarju!

Radžastan in kamelji sejem v Puškarju

Cena od: 1549 EUR

Radžastan in kamelji sejem v Puškarju

Potovanje za sladokusce. Bolj zlagoma, pa vendar polno; poglobljeno in tankočutno vstopamo v čutni Radžastan, dokler ne utonemo v barvitosti življenja na negibnosti puščave. Pozorni smo na podrobnosti, zaživimo s prijaznimi domačini, njihovimi šegami in običaji. Vodi nas izvrsten vodnik in Radžastan poslej ostane v naših srcih. Odlično potovanje.

Radžastan je najbolj fotogenična dežela Indije. Razkošni in pisani radžastanki moški turbani ter živopisano oblečena dekleta dajejo močan kontrast na videz pusti in monotoni radžastanski pokrajini. Rožnato mesto Džajpur, modri Džodpur, beli Udajpur skupaj z njihovimi prebivalci predstavljajo najbolj slikovit indijski vsakdan! Očarajo nas tudi stari haveliji v Mandawi, stari Bikaner in zgodba podganjega templja v Dešnoku.

Viška potovanja sta  gotovo puščavski Džajzelmer in kamelji sejem v Puškarju. Džajzelmer je tudi danes težko dostopna trdnjava na robu puščave Tar (največja na svetu!). Tu je kamelji safari v puščavo Tar in spanje na sipinah. Kamelji sejem v Puškarju pa je svetovna znamenitost, ki jo je treba enkrat doživeti.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3 - 4*, polpenzion, razno
Velikost skupine:
10 - 21

Tabela odhodov

Odhod Povratek Št. dni Redna cena Aktualna cena Status Predvideni vodnik Opomba
03. Nov 17. Nov 15 od 1698 EUR od 1549 EUR kmalu zagotovljeno STRUGA BRANKO novo, priporočamo! Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Indija - potovalna Kamasutra

Indija je dežela, v katero se bodisi zaljubiš ali pa jo zasovražiš. Srednje poti ni. Indija šokira, očara, prikaže druge razsežnosti...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več