Osnovni podatki

Velemestni Mumbai so angleška "Vrata v Indijo", skozi katera vstopimo tudi mi. Po uvodnih taktih nas pot vodi v sloviti jami Ellora in Ajanta, obe Unescovi mesti, gotovo med najlepšimi spomeniki današnje Indije, umeščenimi v zanimiv svet indijske sedanjosti.

Potem vstopimo v indijsko srce – skozi zahodne Gati nas pot pelje na odmaknjeno, samobitno in tradicionalno Dekansko planoto. V pol puščavski deželi neverjetne spokojnosti, so templji in druge znamenitosti preteklosti popotniku le zanimiva animacija, srce potovalnega doživetja pa je skrito v doživljanju prvinske Indije, ko vstopimo v nek povsem drugačen in morda sprva izzivalen svet in zaživimo z njim daleč od domače resničnosti. Popoln odklop v živopisni indijski resničnosti. Vrhunec pa so zadnji dnevi osrednje Indije v Hampiju – zlitje narave, zgodovine in indijske tradicije.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)