Osnovni podatki

Odpotovali bomo v deželo, kjer se je vse, kar je tipičnega evropskega, začelo. Omika, umetnost, filozofija, znanost, kultura, izjemna kulinarika, šege, navade in še kaj. Vse to je usodno vplivalo na vse ostale kulture, najprej v Sredozemlju in kasneje drugod po Evropi.

Osredotočimo se na središče Grčije, Atene. Blesteče antično mesto je ohranilo del opojnega čara. Na Akropoli si ogledamo največje mestne znamenitosti vključno z glavnim templjem Partenonom. Spoznamo stadion, kjer so se odvijale prve olimpijske igre moderne dobe, čaka nas kraljeva palača, menjava straže, vrtovi Zappion …

Popeljemo se na Peloponez in uživamo v ostankih veličastnih presežkov antičnih kultur. Obiščemo glavne znamenitosti, dotaknemo se pristnih vasic in se naužijemo toplega grškega sonca in morja.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)