Gana

  • Accra; kaotična moderna prestolnica
  • Kumasi, glavno mesto ašantskega kraljestva z živahno tržnico
  • Mole nacionalni park, safari in utrip tradicionalne vasi
  • peščena plaža z impresivnimi utrdbami

Ganska pustolovščina od kraljev do šamanov

Ganska pustolovščina od kraljev do šamanov - V PRIPRAVI

Gana je dežela bujnega deževnega gozda in zlate peščene plaže z gotovo najprijaznejšimi ljudmi na svetu. Ganski ljudje vedno priskočijo na pomoč, če jo potrebujete (in včasih tudi, če je ne). So gostoljubni, komunikativni, vendar ne vsiljivi.

Potovanje je začinjeno s ščepcem avanture. Potujemo po raznoliki deželi, spoznavamo bogato plemensko kulturo, obiščemo živahne tržnice, pisane vasi in blatne mošeje.

Srečanje z afriškim slonom v enem od številnih naravnih rezervatov je nepozabno doživetje, prav tako prisluškovanje zvokom divjine v zvezdni noči. Zaradi obilja zlata, ki je krasilo "asantehene", še danes ponosne kralje plemena Ašanti, so zavojevalci - Portugalci, Nizozemci, Danci in Britanci - deželo imenovali Zlata obala.

Pokrajina ob subtropskem pasu, tipične afriške živali na vsakem koraku, številne etnične skupine, ki ponosno ohranjajo svojo identiteto in kulturo ter bogata zgodovina zagotavljajo nepozabno avanturo v najbolj stabilno in razvito državo Zahodne Afrike. Gana je vse tisto, kar še niste doživeli!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 2 - 3*, nočitev/zajtrk, ponekod večerja, ra
Velikost skupine:
10 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več