Gana - Elmina castle

  • Akra, moderna kaotična prestolnica
  • Kumasi, glavno mesto ašantskega kraljestva z živahno tržnico
  • Peščena plaža in odmaknjene lagune Nzuleza

Doživeta Gana

Doživeta Gana - V PRIPRAVI

Gana je  ena izmed najlepših držav črnega kontinenta, ki vas s svojo kulturo naravo in ljudmi popelje v čisto nov svet. Čudovita dolga peščena plaža je pravi kraj za počitek in izhodišče za premnoge izlete.

Barbarina vasica je oddaljena približno 30 km od Akre, glavnega mesta Gane. Leži ob oceanu in prikazuje tipično gansko arhitekturo iz različnih regij po državi.

Doživetje Nzulezu parka, kjer dan preživite v odmaknjenih lagunah in vožnji s kanuji, ter s prijetnim druženjem z domačini.

Srečanje z bogato ašantsko kulturo in prelestno naravo ob obisku Kumasija in bližnjega kraterskega jezera Bosomtwe. Zgodbe bogate preteklosti nas spletajo z afriškimi ritmi.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli in preproste hiške 2-3*, večinoma polpenz
Velikost skupine:
12 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več