Osnovni podatki

Alzacija, dežela posejana z vinogradi in pravljičnimi mesti. Je ena najlepših francoskih dežel, v kateri se še danes čuti nemški vpliv tako v aritekturi kot kulinariki. Je mešanica francoske očarljivosti in nemške urejenosti.  

Potovanje začnemo v glavnem mestu Alzacije – Strasbourgu. Doživimo kontrast očarljivega mestnega središča ter palač Evropske skupnosti.

Nadaljujemo do najlepših mest na alzacijski vinski cesti. Za trenutek se nam zazdi, da smo v pravljici. Alzacije seveda ne zapustimo brez pokušine odličnega alzaškega belega vina. Francosko podeželje nas očara na vsakem koraku.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)