Osnovni podatki

Provansa, ta razkošna domišljija in neskončna poljana, ki se zrcali v vijoličnih odtenkih umetnikove palete;  v svojem naročju je nekoč ljubkovala Van Gogha, Cezanna, Picassa in Matissa ter Mistrala, Hugoja, Camuja in Hemingwaya. Je navdih tako slikarjem kot piscem.

Azurna obala, modra lepotica z obmorskimi dragulji, nanizanimi na ogrlico pravljične pokrajine.

Na naši poti slišimo kopico prikupnih legend, denimo legendo o perici Katarini iz Nice; ko so Turki z ladjevjem oblegali mesto, je zastavonošo kresnila s pralno desko, nato pa dvignila krilo in tako osupnila Turke, da so zbežali. Nazadnje so sicer zmagali, Katarini pa so v Vieux Nice vseeno postavili spomenik!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)