Osnovni podatki

Uvodne potovalne takte doživimo z obiskom najlepših francoskih gradov ob Loari.

V Bretanji se potovanje razplamti; spoznavamo značilno bretnosko kulturo in tradicijo, keltske zgodbe in verovanja, utrjena pristanišča in mistične megalite, visoke klife, doživimo čudovite sprehode z množico lepot in skrivnostnih zanimivosti, gotovo pa je višek potovanja dan, ko obiščemo St. Malo in Mont Saint Michel.

Za konec v Normandiji doživimo obale izkrcanja ter del francoske pomorske zgodovine.

Sprva je potovanje bolj turistično ogledovalno, v osrednjem delu se razplamti z nekaj več hoje in doživljanja prvinske narave in tradicije samosvoje keltske dežele, ki je v stoletjih ohranila svoj značaj.

 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)