Osnovni podatki

V Bretaniji se odvijajo uvodni takti v naše potovanje. Spoznavamo značilno bretonsko kulturo in tradicijo, keltske zgodbe in verovanja, utrjena pristanišča in mistične megalite, visoke klife, doživimo čudovite sprehode z množico lepot in skrivnostnih zanimivosti ter obiščemo najlepši bretonski otok. Višek bretonske zgodbe pa je dan, ko obiščemo St. Malo in Mont Saint Michel.

Nadaljujemo v Normandijo, kjer doživimo obale izkrcanja ter del francoske pomorske zgodovine. Bogata preteklost, prostrani razgledi in kuhinja, ki se dotakne naše duše, so le nekateri razlogi za obisk Normandije. Pokrajina, k živinoreji usmerjene kmetije in podnebje dajejo odlično podlago za pridelavo kremastih sirov. Tukaj je doma slavni camembert. Lesene hiške rišejo posebno podobo normandijskim vasem, bujna a spokojna pokrajina pa so navdih številnim umetnikom.

Drugačno, divje, lepo! Zgodba, ki je polna kontrastov, se nam zagotovo vtisne v spomin.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)