Korzika-Scandola, rdeče skale

  • divja, neokrnjena in veličastno slikovita Korzika
  • kristalno čisto morje, peščene plaže in globoki zalivi
  • svojevrstna tradicija in kultura korziških domačinov

A(tra)ktivna Korzika s šotori

A(tra)ktivna Korzika s šotori - V PRIPRAVI

Korzika slovi kot eden najlepših otokov Sredozemlja. Tu se prepletata spektakularnost majhnih morskih zalivčkov, belih plaž in kristalnega morja na eni strani, ter divja spontana in vedno znova osupljiva gorska Korzika z odličnimi priložnostmi za enkratne sprehode in panorame. V to dramatično okolje je umeščena posebna kultura lokalnih prebivalcev, ki so kljub modernim časom še vedno zadržali veliko plemenskih značilnosti.

A(tra)ktivna Korzika je potovanje za ljubitelje narave, saj se na tem potovanju v neskončnih modro-zelenih odtenkih prepletajo morje in gore, gore in morje in oboje hkrati. To je potovanje za dušo in telo, kjer sopotniki želijo sodelovati in dodajati k skupinskemu vzdušju. Vozimo se v kombijih, s katerimi pridemo v težko prehodne kotičke dežele.

Potovanje krasi posebna dinamika; dnevi so daljši, saj jih izkoristimo za čudovite sprehode (ki jih lahko izpustite) in uživanje v naravi. Skoraj vsak doživimo kombinacijo vode in morja ter gora in trdega granita. Nočitve v izbranih kampih ob ugodni ceni še okrepijo občutenje dežele in sebe v njej.

Vsebinsko bogato, z naravo stkano in zelo razgibano potovanje!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 2 - 3*, kampiranje, nočitev/zajtrk, 7 - 26
Velikost skupine:
7 - 26

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Vodniško uvajanje na Atraktivni Korziki

Piše: vodnik Sašo Priprave … Pred potovanjem so bila velika pričakovanja. Za priprave je bilo zelo malo časa, a priložnosti nisem h...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več