Osnovni podatki

Alzacija, dežela posejana z vinogradi in pravljičnimi mesti. Je ena najlepših francoskih dežel, v kateri se še danes čuti nemški vpliv tako v aritekturi kot kulinariki. Je mešanica francoske očarljivosti in nemške urejenosti.  Potovanje nas skozi glavno mesto Alzacije, Strasbourg, pelje do najlepših mest na alzacijski vinski cesti. Francosko podeželje nas očara na vsakem koraku.

Drugi del nas zapelje do Pariza – mesta svetlobe kot ga tudi imenujejo, ki je brez dvoma eno najprivlačnejših in najbolj obiskanih mest na svetu. Široki bulevarji, zasanjana obrežja reke Sene in čudovito urejeni parki že od nekdaj privlačijo številne obiskovalce.

Pariz je svetovna prestolnica kulture in umetnosti, zato že sam po sebi kar kliče obiskovalce vsega sveta na oglede in sprehode. Ponuja vam vse od obiska zanimivih muzejev do romantičnih potepanj in uživanja življenja v slogu ˝Joie de vivre˝…

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)