Osnovni podatki

Kratka, a pravljična zgodba po Francoskih Alpah! Alpe, ki so nam tako blizu, zakaj torej v Francijo? Mogočne, višje in obdane s pravljičnimi mesti – alpsko vzdušje nas potegne v pravo zgodbo, v kateri pozabimo na domačo resničnost.

Potovanje nas popelje po prikupnih alpskih mestih kot so Chambery, Grenoble, Annecy, Chamonix in Yvoire. Prikupna mestna središča in pogled na gore so nekaj, kar je skupno vsem.

Višek potovanja nas čaka na vožnji do ledenika in ledene jame. Na 3842 metrih se nam odpre pogled na veličasten Mont Blanc in ostale vrhove. Noro in nepozabno!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)