Osnovni podatki

Filipini – dežela tisočerih otočkov in vulkanov, ujeta v zahodni del Tihega oceana, ponuja širok spekter raznolikih aktivnosti in posebnosti iz živalskega in rastlinskega sveta.

Potujemo po najlepšem in najbolj atraktivnem filipinskem otoku – Palawan, ki še danes ostaja neznanka na turističnem zemljevidu. Z ladjico odkrivamo lagune, grebene, klife, naravne posebnosti, jame, rajske plaže. Potovanje poudarjajo dnevi morja, kopanja, otoškega naskakovanja in sprostitve. Skratka za zaljubljence v tropsko morje iz fotografij.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)