Osnovni podatki

Navdušujoča, nenavadna, svojevrstna, edinstvena, divja, presenetljiva, afriška … Zgodbe in skrivnosti so tiste, ki sopotnika zapeljejo v pravo etiopsko pravljico. Od sodobne prestolnice nas le korak loči do popolne drugačnosti – zaživimo v plemenskem vzdušju ene največjih eksotik na ljubem planetu.

Kratka avantura v Etiopijo vas bo napolnila z neverjetnimi občutji in izkušnjami, ki jih do sedaj še niste bili deležni, četudi ste izkušeni popotnik. Skoraj vsaj dan se srečamo z novim samobitnim plemenom – to je pravi privilegij.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)