Etiopija-etiopska vas

  • Adis Abeba – svetovljanska 4 miljonska prestolnica
  • ljudje Etiopije: pravi konglomerat eksotičnih kultur, navad, ...
  • mistični gradovi Gondarja in skrivnostni samostani jezera Tane
  • dželada pavijani, neponovljiva prostranstva NP Simiena in kava

Etiopska avantura - Oskar plus

Etiopska avantura - Oskar plus - V PRIPRAVI

Čas trajanja:
18 dni
Potovalni stil:
Oskar Plus

Navdušujoča, nenavadna, svojevrstna, edinstvena, divja, presenetljiva, afriška ... Zgodbe in skrivnosti so tiste, ki sopotnika zapeljejo v pravo etiopsko pravljico. Kontrasti sledijo kontrastom, od gorsko–zelenega vzdušja na severu, do stepsko–puščavske samobitnosti v dolini reke Omo. Zgodovina se s sedanjostjo prepleta v neverjeten presek daljne antike, vse od Salomonovih časov preko sodobne prestolnice, da le korak proti jugu spet vstopimo v muzej in zaživimo v plemenskem vzdušju ene največjih eksotik na ljubem planetu.

Slavni Etiopski spomeniki. Potovanje nas spretno vodi skozi slavne ostanke preteklosti, od gradov Gondarja do samostanov na otočkih jezera Tana, z viškom v Lalibeli in njenimi iz kamna izklesanimi cerkvicami, kjer je črta med preteklostjo in sedanjostjo najtanjša ... Ta del si ogledamo skupaj z skupino na programu Etiopska pravljica.

S številnimi presežniki nas vabi dih jemajoča narava ... Dramatični kanjoni, slapovi in reke ter navdušujoč endemični živalski in rastlinski svet – tukaj so dželade, pavijani "krvavečega srca", in velikanske lobelije, ki zacvetijo enkrat v življenju!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 2 - 4*, penzioni, šotori, razno
Velikost skupine:
10 - 21

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Etiopija- V pekel in nazaj

   Naša Branka ne počiva. Vklopite zvočnike, se udobno namestite in poglejte.... [youtube 4TbMuY_Zo7E nolink]...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več