Sinajska puščava

  • zaživite Mojzesovo zgodbo prehoda prek Sinajske puščave,
  • začutite sinajsko energijo in sebe v zlitju z njo,
  • privoščite si popoln odklop in naložbo v boljše življenje!

Z Jeleno Jonke v Sinajsko puščavo

Z Jeleno Jonke v Sinajsko puščavo - V PRIPRAVI

Ste si kdaj želeli podati na potovanje skozi katerega bi vzpostavili kontakt z novo deželo in hkrati izkoristili čas za globoko povezavo s seboj? Vas zanima kako ravno puščava pripomore k stiku s samim seboj in vas pripelje do najgloblje transformacije? 

Sinajska puščava je ena najlepših puščav tega planeta. Že samo doživeti Sinajsko puščavo, se zliti z njo in se v negibni veličastnosti napolniti z novo energijo in navdihom, je razlog za odhod na puščavsko avanturo pred vami. Predvsem je potovanje puščavski odklop v pomirjujočih in zdravilnih sinajskih energijah, ki nas prežame z naravo in bivanjem v njej.

Celostni pristop puščavski avanturi dodaja neprecenljiv doprinos k osebnemu razvoju. Pod strokovnim vodstvom Jelene Jonke imate priložnost 8-dnevnemu potovanju dodati temeljito delo na sebi, odkriti in razrešiti blokade in vzroke tegob, ki vas ovirajo, da bi zaživeli kvalitetno življenje.

To ni le potovanje, čudovita puščavska pravljica in doživet treking, temveč je potovalni teater, v katerem s sopotniki v glavnih vlogah ustvarjamo vsakomur svojevrstno, a vendar skupno in enkratno zgodbo. Bolj ko bomo odprti in pripravljeni sodelovati, več bomo doživljali. Bolj se nam bo dogajalo, bolj celostni bodo učinki … Zavedajoč se dejstva, da na cilj lahko prispemo le z lastno zavestjo, močjo volje in razumevanjem. Vsak vedno prispe, ampak vsak na svoj cilj.
Celostno potovanje v Sinajsko puščavo je poslastica prav za vsako od naših petih plasti. Naše telo bo uživalo v hoji po prelestni puščavi in blagodejni suhi vročini. Čustva bodo vzhičena nad lepotami spreminjajoče se puščave, ki nas vedno znova preseneti z neverjetnimi prizori. Razum bo užival v sprostitvi in zanimivih temah, polnih izzivov. Duša bo prepevala v razposajeni svobodi, čudovitih energijah in igrivi (neobvezni) dinamiki, duh pa bo, skozi meditacije in osebna poglabljanja, končno le ušel izpod strogega nadzora naših omejenosti. Skorajda na meji resničnega – tako za trezne realiste, kot za nepopravljive romantike.
Če želite, se lahko zgodba tukaj zaključi. Vendar je to eno takih potovanj, ki se s povratkom šele dobro začnejo …

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
puščavski tabori, polni penzion
Velikost skupine:
20 - 40

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Čudežne zvezde jordanskega neba!

  Ko vidim 70-letno sopotnico s komaj kaj kondicije dneve in dneve hoditi po puščavi se zavem, da sem priča čudežu. Ko se ozrem...

Pajek in njegova puščavska zgodba, dne 14.7.2013

Danes, točno tri mesece po vrnitvi iz nenavadnega potovanja po veličastni deželi, me je presunilo, da je bilo to, da sem šel na to pot, ...

Jaz v puščavi, puščava v meni

V morje ali slikovite gorske doline se je lahko zaljubiti na prvi pogled. Puščava je nekaj drugega. Na videz mrtva in v sebi hladna, brezo...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več