Egipt - Treking

  • zaživite Mojzesovo zgodbo prehoda prek Sinajske puščave,
  • začutite sinajsko energijo in sebe v zlitju z njo,
  • privoščite si popoln odklop in naložbo v boljše življenje!

Puščavska sinajska pravljica

Puščavska sinajska pravljica - V PRIPRAVI

Sinajska puščava je ena najlepših puščav tega planeta. Že samo doživeti Sinajsko puščavo, se zliti z njo in se v negibni veličastnosti napolniti z novo energijo in navdihom, je razlog za odhod na puščavsko avanturo pred vami. Predvsem je potovanje puščavski odklop v pomirjujočih in zdravilnih sinajskih energijah, ki nas prežame z naravo in bivanjem v njej. Neprimerljiv civilizacijski odklop. Celostni del potovanja pa le še dodaja razsežnost, s katerim lahko dodate neprecenljiv prispevek k osebnemu razvoju.

To ni le potovanje, čudovita puščavska pravljica in doživet treking, temveč je potovalni teater, v katerem s sopotniki v glavnih vlogah ustvarjamo vsakomur svojevrstno, a vendar skupno in enkratno zgodbo. Bolj ko bomo odprti in pripravljeni sodelovati, več bomo doživljali. Bolj se nam bo dogajalo, bolj celostni bodo učinki … Zavedajoč se dejstva, da na cilj lahko prispemo le z lastno zavestjo, močjo volje in razumevanjem. Vsak vedno prispe, ampak vsak na svoj cilj.


Če želite, se lahko zgodba tukaj zaključi. Vendar je to eno takih potovanj, ki se s povratkom šele prav začnejo …
 

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Puščavski tabori, polni penzion, razno,
Velikost skupine:
20 - 40

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Jaz v puščavi, puščava v meni

V morje ali slikovite gorske doline se je lahko zaljubiti na prvi pogled. Puščava je nekaj drugega. Na videz mrtva in v sebi hladna, brezo...

Osebne zgodbe iz potovanja - tretjič

  Prejšnja zgodba   … sem mlada in izobražena, imam družinico, po naravi sem optimist, največkrat nasmejanega obraz...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več