Osnovni podatki

Klasično potovanje nas v tednu popelje po glavnih vzdušjih dežele ob Nilu. V Kairu in Luxorju moramo obiskati glavne znamenitosti – tu je kamenja,  kolikor si ga želite… da vam grlo obnemi v veličastnih ostankih preteklosti. Nato se prepustimo nubijski deželi okoli Asuana – neprimerljiv Abu Simbel, pa vožnja s feluko, najlepša puščava na poti in asuanski jez… pa seveda najbolj eksotična tržnica v Egiptu! Ampak templjev je že kar dovolj, tudi Nila smo se že naužili… še vožnja preko puščave in vstopili smo v drug svet!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)