Črna gora-Sveti Štefan

  Črnogorski utrinek za Silvestrovo

  Črnogorski utrinek za Silvestrovo - V PRIPRAVI

  Črnogorski utrinek je enkratno kratko potovanje, ki vas popelje po znanih in skritih kotičkih Črne gore. Ta dežela je svet zase, s svojo kulturo in tradicijo, zgodovino, umetnostjo in načinom življenja.

  Želeli smo vas splesti z glavnimi znamenitostmi dežele in tudi z bolj skritimi kotički, ki v sebi še vedno skrivajo pristnost, tradicijo, gostoljubje in "drugačnost" dežele.

  Znamenitosti in prekrasno okolico kronajo prebivalci dežele. Neizmerno gostoljubje, prijazen nasmeh za dobrodošlico in številne možnosti za naključen klepet vtisnejo nepozaben pečat celotnemu potovanju. To potovanje je tudi polno raznolikih možnosti zabave in okušanja izvrstne kulinarike. 

  Prikaži več
  Skrij
  Nočitev in prehrana:
  Velikost skupine:
  30 - 45

  Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

  Oddaj svoj komentar

  Oskarček
  objavi na Facebook oddaj komentar

  Sorodna potovanja

  Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
  Se strinjam
  Ne strinjam se
  Želim izvedeti več