Osnovni podatki

Otok ljubezni in lepote – to je drugo ime za tretji največji otok v Sredozemlju. Mit o boginji lepote Afrodite nas spremlja na vsakem koraku; v čudovitih vrtovih z vonjem po agrumih in jasminu, nasadih mandljev in oljk, omamnih borovcih, čudovitih peščenih plažah in prijaznih domačinih. Otok je poseben tudi zaradi dveh narodov, ki živita na otoku – večina prebivalcev je grškega izvora, le petina je Turkov.

Stari arheološki parki, številni samostani in cerkve, ki sodijo v sam vrh bizantinske umetnosti vzhodnega dela Sredozemlja, zeleni hribi in planine v notranjosti, lepe peščene plaže…

Stari Grki niso zastonj trdili, da je bila prav tukaj rojena njihova boginja lepote: Afrodita. Pustimo se ji začarati!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)