Osnovni podatki

Bavarski  Passau udobno gnezdi med tremi rekami in tremi državam. Lokacija in bogata zgodovina sta  mestu dali odlično podlago za razvoj edinstvenega videza.  

Ob treh slikovitih rekah se razprostirajo številne svetlo baročne in gotske stavbe, katedrale in utrdbe, ki na vsakem koraku rišejo pravljični videz. Ko se po mestu sprehajamo peš, se nam lahko zazdi, da vstopamo v ljudsko pravljico bratov Grimm … posebna čarovnija veje iz ulic in osvetljuje prenekatero stavbo.  

Pokrajino okrog Lipniškega jezera na Južnem Češkem umetelno dopolnjuje nenevadna pogruntavščina. Element v naravi edinstveno bogati in širi znanje na področju narave in zaščite gozda. Avanturistične postaje na poti, ki je speljana visoko med krošnjami dreves, prebujejo otroka v nas. Občudujemo arhitekte in snovalce, kako so s 40 – metrskim opazovalnim stolpom edinstvenega videza mislili prav na vsako malenkost.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)