Kirgizija in nomadske igre

Osnovni podatki

Ime Kirgizija v večini vzbudi podobo neznanega, ujetega med tiste azijske "stane". Država je bila še pred desetletjem zaprta za tujce. A njena lepota je preprosto osupljiva in vredna obiska. Gore, visoke preko 7.000 metrov, ledeniki, puščave, cvetoči alpski travniki, pravljični gozdovi, stepe s čredami divjih konj, in prek 2.000 jezer. V svoje jurte vas bodo rade volje sprejela nomadska ljudstva. In vam postregla s steklenico vodke – Kirgizi so le morali nekaj odnesti od 120 letne ruske vladavine … Samostojnost so proslavili leta 1991.

Program vključuje ogled nomadskih iger, ki so posebno doživetje! Potovanje je namenjeno vsem ljubiteljem narave, z dodanim edinstvenim doživetjem. Za vtis, kakšno doživetje vas čaka, si lahko ogledate posnetek nomadskih iger iz leta 2016: https://www.youtube.com/watch?v=ydLvd1KIsIM

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)