Burkina Faso in Gana-Mošeja

  • živahna prestolnica in vraževerna plemena Burkine Faso
  • suženjski gradovi in iskanje slonov
  • neskončne plaže v Gani

Burkina Faso, Gana - Divji zahod Afrike

Burkina Faso, Gana - Divji zahod Afrike - V PRIPRAVI

Zahodna Afrika, znana tudi kot ''Divji zahod Afrike''. Potovanje od severa do juga je prav tako raznoliko kot potovanje od vzhoda do zahoda. Pestra umetnost in glasba, prijazni in gostoljubni ljudje, bogate kulture in tradicionalne religije, pestra narava in neverjetna arhitektura. Zahodna Afrika je dom modernih mest kakor tudi neštetih plemenskih vasic. Ne glede na to v kateri deželi ste, se vas bo Zahodna Afrika dotaknila tako zelo globoko, da si boste zaželeli vrniti vsaj še enkrat!

Burkina Faso je dežela toplih ljudi. Potovanje nas vodi po zahodnem delu, kjer se srečamo z različnimi ljudstvi in zelenim podeželjem, okusimo šarmantno in vibrantno prestolnico Ouagadougou, odkrivamo sudansko-kolonialne stavbe v Bobo-Dioulassiju in vstopimo v izoliran plemenski jug.

Gana je bogata z ostanki evropskih gradov, obilico živahnih ribiških vasic, neštetimi nacionalnimi parki ter kilometri in kilometri dolge peščene obale. In kje je najbolje zaključiti potovanje kot prav na zlati obali Gane. 

Potovanje vas divje vsrka v afriško srce, na doživet in intenziven način vas najprej popelje skozi umirjeno afriško in tradicionalno Burkino Faso vse do obmorske tropske Gane, kjer si na toplih peščenih plažah privoščimo zasluženi počitek.

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
hoteli 2-3*, razno
Velikost skupine:
15 - 25

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Zahodnoafriški ritmi

  Sicer je moje oko že večkrat potovalo po afriški celini in dalo moji domišljiji misliti, kaj vse se skriva v njeni notranjosti...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več