Brazilija-stopnice

BRAZILIJA

Brazilija-Dežela sambe, nogometa in lepih nasmehov

Brazilija-privlačen velikan Južne Amerike. Brazilija je dežela burnih kultur, neokrnjenih deževnih gozdov, ritmičnih metropol in belih peščenih plaž.

Seznam potovanj Brazilija-Dežela sambe, nogometa in lepih nasmehov

Brazilija


Novice iz bloga

Brazilski nasmeh

Piše: vodnik Iztok Mervič Čudovita narava, pisana kultura in predvsem dinamični ljudje ustvarjajo edinstveno energijo, ki krasi Braz...

Mozaik brazilskih okusov

Piše: vodnik tok Mervič Brazilija, največja in edina portugalsko govoreča država v Južni Ameriki Brazilija, ima eno najbolj raznol...

O deželi

Brazilija je čudovita mešanica narodnosti, kultur, ver in verovanj, zanimivih praznovanj in še veliko več. Brazilija predstavlja dom ljudem z vsega sveta z različnimi kulturnimi ozadji. Zgodba se je začela nekaj več kot petsto let nazaj med prvotnimi domorodnimi prebivalci - južno ameriškimi Indijanci in prvimi portugalskimi naseljenci.

Brazilija potovanje - Dežela sambe, nogometa in čudovitih nasmehov

Brazilija-plaža v Praia da PipaBrazilija in njena čudovita narava, pisana kultura in predvsem dinamični ljudje ustvarjajo edinstveno energijo, ki krasi Brazilijo in jo uvrščajo med najbolj priljubljene turistične in popotniške destinacije. Brazilija je velik "talilni lonec" različnih barv kože, okusov, zvokov in kultur, skoraj pripravljen, da zavre. Vsebuje majhne koščke vsega – po nekaj iz vsega sveta. Rezultat vseh teh različnosti je živahno, veselo in sproščeno vzdušje, ki je znano kot "brazilski način življenja". Raznolikost njenih svetov in obrazov je unikatna, z eno skupno značilnostjo – brazilskim nasmehom.

Zakaj v Brazilijo?

  • začutiti afriški vpliv kolonialnega Salvadorja,
  • spoznati čudovito mesto (Rio de Janeiro) in postati Carioc-a, vsaj za en dan,

  • naučiti se plesati sambo,
  • trekingi v čarobnem vzdušju diamantne planote (Chapada diamantina), ki v sebi nosi slapove, jame in reke,
  • načuditi se slapovom Foz do Iguacu (eno izmed sedmih naravnih čudes sveta),

  • spoznati Pariz v džungli – Manaos,
  • doživeti avanturo v osrčje amazonskih gozdov,
  • uživati na Praia da Pipa – kraju, kjer sonce sije 300 dni na leto.

 

Brazilija izbrana potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več