Spletni arhiv Agencije Oskar

 

Oskarjevi članki in Oskarjeva potovalna filozofija

Skozi leta se je nabralo veliko zanimivih člankov o potovanjih, deželah in življenju.

Več … Oskarjevi članki

Tiskani časopis Agencije Oskar … vsebina in moč!

Časopis je izhajal od leta 2000, v času, ko se je Oskar Traveller's Club oblikoval v Agencijo Oskar. To je bil pionirski čas odkrivanj in raziskovanj, čas največje romantike, v katerem so se rojevala in uresničevala spoznanja Potovalne filozofije Agencije Oskar.

Spoznanja so prihajala spontano in silovito. Žar in inspiracije tiste dobe bi bila morda za vedno izgubljena, ko ne bi bilo ideje o tiskanem časopisu, na katerem je potem temeljil razvoj in prodor Agencije Oskar ter njene potovalne filozofije.

Časopis Agencije Oskar je izhajal 2 x letno. Prva številka je bila natisnjena v 2.500 izvodih, zadnja pa že v 20.000 izvodih. Časopis je Agencija Oskar pošiljala članom/sopotnikom ter z njim razširjala Idejo Oskarjeve potovalne filozofije. Sopotniki iz tistega časa včasih še vedno nostalgično pokličejo, če bomo še kdaj tiskali časopis.

Ej, to so bili lepi zlati časi …

Zadnje številke  tiskanega časopisa v E- obliki

Številka 16 - Maj 2009

Številka 15 - Maj 2008

Številka 14 - Februar 2008

• Številka 13 - Avgust 2007 

 

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več