Osnovni podatki

Čedna v vseh letnih časih je Bosna in Hercegovina zanimiva ravno zaradi vzhodnjaško-zahodnjaškega melosa otomanskih in avstro-ogrskih zavojevanj, češnjo na torti pa ji riše južnoslovanski objektiv. Verjetno ne moremo mimo spominov na državljansko vojno iz devetdesetih let, saj so njene brazgotine še vse preveč vidne, vendar nas njene čudovite gore, številne grajske ruševine, plovne reke in impresivni slapovi zazibajo v neponovljivo doživetje njenih posebnosti.

To je dežela različnih kultur. Sarajevo se razprostira na bregovih reke Miljacke, kjer se stikata vzhodna in  zahodna arhitektura v čudovite mostove, stavbe in cerkve. Mostar s svojo veličastno arhitekturo. Konjic kot varno zavetje.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)