10. maj, 2017   Agencija Oskar, Irska, Madeira, Maroko, Portugalska, Sicilija, Škotska, Španija, Šrilanka, Vtisi potnikov   , , , , , , , , , ,

 

Vtisi potnikov iz prvomajskih potovanj 

Sicilija

Sicilija-TaorminaPozdravljeni,

srečno smo se vrnili, polni prekrasnih vtisov, novih doživetij ter novih poznanstev. Potovanje je potekalo v dobri organizaciji (agencija Oskar), vodička je vse odlično izpeljala, prav tako, so bile hotelske nastanitve ustrezne. Hvala vam za sodelovanje, hkrati pa lahko brez skrbi agencijo priporočite še komu.

Lep prijazen pozdrav, Andreja

Irska – zeleni vrt Evrope

–  Irska-Moherski klifiNepozabni dnevi v čudoviti naravi

–  Prvič sva potovala z AO. Prepričali ste naju, da ni bilo tudi zadnjič. Všeč nama je bilo, da sva se lahko odklopila in se prepustila vodenju res odličnemu vodniku Maju. Irska je res čudovita in upam, da se kmalu vrneva!

–  Destinacija ni cilj potovanja, cilj so doživetje in ljudje, ki sodelujejo. Bilo je odlično doživetje, želim sebi in vam še veliko tako lepih trenutkov, vpletenih v prečudovito popotovanje v življenju.

A(tra)ktivni Tenerife in Gomera

Tenerife, nacionalni park Tiede“Tenerife in Gomera sta bila zame pozitivno presenečenje: prijazni ljudje, dobra hrana, predvsem pa pokrajina, ki kar sama vabi, da jo prehodiš in se ob tem naužiješ čudovitih razgledov. Tudi samo potovanje je bilo zaradi dobre organizacije, ki je domnevam zasluga pridnih delavcev v agenciji, ter osebne angažiranosti vodnika Nejca, odlično izpeljano. Zdelo se je, da potujem s skupino prijateljev, ki jim tudi druženje izven uradnega dela programa ni odveč. Predvsem to je zame tisto, kar doda že tako lepemu potovanju nekaj več. In ravno zato se vedno znova veselim naslednjega potovanja z vašo agencijo.”

Portugalski kalejdoskop

–  Portugalska, čolni Rabelo na reki DuoroNepozabno doživetje, Portugalska je dežela zelo različnih pokrajin, zato mi je bilo potovanje zelo všeč. Naša skupina je zelo povezana, dobro vzdušje, Sandra pa je sposobna in nežna.

–  Vsak dan je bil najlepši dan potovanja z Agencijo Oskar.

–  Potovanje po Portugalski preseže pričakovanje: prijazni prebivalci, prelepa pokrajina, polje plutovcev, prvi pomorščaki, pristanišče Porto. Priporočam potovanje!

Skrivnostna škotska lepotica

–  Škotska- železnica iz Harry Potter-ja, GlenfinnanZ obiskom Škotske so se mi uresničile večletne sanje, da lahko podoživim opise lepot in zgodovinskih dejstev tudi skozi svoje oči.

–  Všeč mi je bilo potovanje na Škotsko ter prav tako to, da nas je vodila Alja. Pohvale za odlično vodenje in krasno družbo. Vedno rada potujem z vami.

Madeira- sveti LovrencMadeira – eksotični vrt Atlantika

–  Čas počitnic je prišel, val potovanja nas je zajel. Sedli na letalo za Madeiro smo, kjer je zares zelo lepo. Mitja nas popeljal je po otoku in sledili smo počitniškemu toku. Hvala Oskar, hvala Mitja, Portugalska res je čudovita.

Azori

Azori, plantaža čajaSvaka para uložena u ovo putovanje, bila je vrijedna u svakom smislu, a meni posebno u smislu učenja i promatranja grupe na terenu.
Za Senada nemam što reći osim riječi hvale: divan, strpljiv, smiren i iskusan vodič koji mi može samo biti uzor.
Vrijeme na otocima nije nam išlo u korist, ali smo ipak uživali u svakom trenutku, meni je bilo zanimljivo gledati kako Senad pretvara te nedostatke u posebnosti putovanja, odličan teacher 🙂

Doživeta Šrilanka

–  Šrilanka-obalaŽivljenje je uresničitev naših sanj, sanje pa izbiramo sami. Potovanje nad pričakovanji, vse je bilo fantastično in če bo le možnost, bom z vami še potovala.

–  Potovanje te obogati!

–  Velika hvala vodički Nini!

–  Povsod je lepo, samo doma ni za bit! Radoveden človek rad ve, radoživ človek rad živi.

Oskarjeva Šrilanka

–  Vsako potovanje je novo spoznanje, vsako spoznanje je novo potovanje.
–  Vsako novo potovanje je vpogled v našo moč, za sposobnost sprejemanja drugačnosti in vlaganje v osebno rast.

Maroška nagajivščina

– Maroko-puščava kamele Vredno je potovati in spoznavati nove kraje.
–  Le tako naprej s pravo mero začimb.
–  Vse je lepše, če hrepenimo za novo nagajivščino.
–  Na potovanje sem se prijavila zelo na hitro, ne vedoč, kaj pričakovati od dežele kot je Maroko. Program sem prebrala zelo površno in se pustila presenetiti deželi. Vesela sem, da je bilo tako, saj mi v teh 11 dneh res ni bilo dolgčas, bila sem nemalokrat pozitivno presenečena – s strani države, njene zgodovine, ljudi in s strani neverjetnega znanja, ki ga je izkazoval naš vodnik g. Branko. Hvala!

–  Maroko-berberske opiceČe hočeš doživeti kaj posebnega, se moraš odpovedati povprečnemu!

–  Potovanja so izzivi. Kdor se izogiba izzivom, ne živi ampak životari. Potovanja so še lepša v dobri družbi in ob podpori in organizaciji pravih profesionalcev. Oskarjevci to ste.

–  Človek potuje, da ponotranji svet, ki je večji in bogatejši od tistega, ki ga živi vsak dan.

–  Bilo je super!
–  Hvala za odličen program in izvedbo in vrhunskega vodiča. Brez njega potovanje ne bi bilo tako odlično.
–  Čudovito potovanje!

Klasični Maroko

–  Iskrena zahvala Urški, da je naredila potovanje tako prijetno in nasmejano!

–  Maroko-ksar Ait Ben HaddouPresenetljivo urejena in razvita država ter odprti in prijazni ljudje, so vsekakor prikazali drugačno in lepšo podobo današnjega arabskega sveta.

–  Vsako potovanje me obogati!

–  Potovanje organizirano zanimivo, tako da je v celoti lepo in doživetje v celoti.

–  Na arabski svet in islam gledam sedaj drugače. Veliko novega sem spoznala glede njihove kulture in življenja. Popolnoma drug svet!