24. maj, 2017   Agencija Oskar, Albanija, Bolgarija, Irska, Kuba, Romunija, Španija, Tenerife, Vtisi potnikov   , , , , , , ,

 

Vtisi potnikov prvomajskih potovanj

Klasična Kuba

Tudi 1000 izgubljenih kemr (na potovanju sem jo namreč izgubil) ne more pokvariti in kupiti potovanja po Kubi.

Chejeva zgodba

Na Kubi se ponovno zaljubiš v življenje.

Kuba je res ena prav posebna dežela, ki jo je potrebno doživeti. Zelo dober program, vodnik pa odličen, z izčrpnimi informacijami, zgodbami … Hvala Roman za vsa ta nepozabna doživetja. Viva revolucion, viva Cuba!

Super potovanje, Kuba je doživetje, ki ga ne bom nikoli pozabila.

KubaSuper, nad pričakovanji!

Prepričana sem, da na individualnem potovanju Kube tako lepo ne bi mogla doživeti.
Zato res hvala vašemu odlično zastavljenemu programu in Romanovem odličnemu vodstvu. Nama z možem je bilo z vami res super!

Roman, čestitke in hvala za domišljeno organizacijo in izvedbo celotnega potovanja s skrbno načrtovanim stopnjevanjem in popuščanjem intenzivnosti pričakovanj in dogodkov, ter oblikovanjem skupinskega duha.

Potovanja nam dajejo širino, da razumemo in predvsem sprejemamo drugačnost. Na tem potovanju je dejansko zaživela Chejeva zgodba s skupinskim duhom naše revolucije. Povezovanje skupine na tak način je vsekakor ne samo dobra ideja, ampak izredna izkušnja za nas. Vzpodbuditev borbenega duha in odprtosti …, zato narišem 3 sončke.

Irska – zeleni vrt Evrope

Irska- zeleni vrt EvropePozdravljeni. Pohvalila bi program in odlično vodenje po Irski. Med prvomajskimi prazniki smo se imeli zelo lepo. Vodnik Maj Bešlin je poskrbel za vse, da smo si lahko privoščili brezskrben odklop. Družba je bila fina, šofer pa tudi. Da ne omenjam vremena! Ponovljivo!

A(tra)ktivni Tenerife in Gomera

Atraktivni Tenerife in GomeraPREČUDOVITO! Želim vam in upam, da imate na vseh vaših potovanjih takšne vodnike kot je Nejc. Potovati z njim je res doživetje!

Hvala. Bilo je super!

Na prvem mestu lahko izpostavim, da mi je Vaš način organizacije zelo všečen. Izpostavila bi tudi dobrega in doslednega vodica Nejca Bratuša, saj nam je predstavil in pokazal doživetost tako Tenerifov kot tudi Gomere -skratka na kratko je super vodnik. Verjamem pa tudi, da se bom za nadaljnja potovanja obrnila na vašo agencijo, ker sem bila zelo navdušena nad programom in seveda Nejc je to zelo dobro izpeljal.

Albanija-Kruje Skandenbergov muzejAlbanski biseri

»Vsak dan posebej je bilo posebno presenečenje.«
»Neverjetna hrana, neverjetna dežela, nad pričakovanji!«
»Albanija me je pozitivno presenetila. Obogatila je moje poznavanje ljudi, dežele in vsega ostalega.«

Skrivnostni Romunija in Bolgarija

»Lep program. Veliko ogledov, bilo je lepo in dobro organizirano.«
Bolgarija-Rilski samostan»Vsak dan je bil doživet!«
»Celotno potovanje je bilo zelo dinamično. Izbrani ogledi so bili zanimivi. Najbolj se se vtisnili Veselo pokopališče in parlament v Bukarešti. Tudi Brasov, Sighisoara, gradovi …«
»Zelo sem užival in veselim se podobnih potovanj.«
»Prelepo! Da bi bilo čim več takih potovanj. Hvala!«