05. jan, 2017   Agencija Oskar, Indonezija, Oskar piše  

 

Vsaj 6 odtenkov prvomajske Indonezije

IndonezijaNajvečje veselje mi je ustvarjanje potovalnih priložnosti, na katerih s šahovsko kombinatoriko in kirurško natančnostjo ustvarjamo nove in nove priložnosti. In če že razmišljate o tropih in o Indoneziji, potem je morda prav čez prvomajske praznike 2017 pravi čas za vaše potovanje. Izberete lahko potovanje po vašem okusu, preberite si možnosti dodatne kombinatorike. Potem pa le pohitite, da se vam priložnost ne izmuzne iz rok.

KLASIČNE, BOLJ UMIRJENE IN TURISTIČNE PRILOŽNOSTI

IndonezijaBali, Giliji in Lombok 12 dni (21. apr – 02. maj, odhod iz Ljubljane) – najbolj sproščena in počitniška možnost. Prve dni raziskujemo Bali in imamo celo priložnost povzpeti se na vrh ognjenika Batur, potem pa nas čakajo tri raznolika počitniška vzdušja – v Amedu na Baliju, na Gilijih ter v Sengigiju na Lomboku. Lahko pa vam uredimo zgolj počitnice na Lomboku (brez Gilijev).

Indonezijski dvojček 12 dni (Java in Bromo, Bali in Giliji) (22. apr – 03. maj, odhod iz Zagreba – kmalu zagotovljeno) – polna in doživeta potovalna klasika vključuje kalejdoskop štirih zgodb – kulturno-zgodovinska Jogyakarta, vulkan Bromo, čarobni Bali in počitnice na Gilijih.

Indonezijski dvojček in počitnice na Lomboku 17 dni (22. apr – 08. maj, odhod iz Ljubljane (Java in Bromo, Bali in Giliji, Lombok) – podaljšek prejšnjega potovanja s počitnicami na Lomboku.

AKTIVNE in DOŽIVETE PRILOŽNOSTI

IndonezijaBali in Sulawesi 12 dni (21. apr – 02. maj, odhod iz Ljubljane) – posebna priložnost. Najprej aktivno raziščemo Bali in se vzpnemo na sončni vzhod na vulkan Batur. V prostem dnevu počitnic v Amedu lahko osvojimo sončni vzhod na čudovitem Pura Lempuyang. Na Sulawesiju si poleg klasičnega ogleda privoščimo dvodnevni treking in spanje pri domačinih. Aktivna zgodba, počivali bomo doma. Še nekaj prostih mest!

IndonezijaIndonezijski trojček 17 dni (22. apr – 08. maj, odhod iz Ljubljane – doživeto potovanje) (Java in Bromo, Bali in Giliji ter Sulawesi. V prvem delu potujemo po doživeti potovalni klasiki, ki vključuje kalejdoskop štirih zgodb – kulturno-zgodovinska Jogyakarta, vulkan Bromo, čarobni Bali in počitnice na Gilijih. Zadnji del pa je doživet vstop na Sulawesi, kjer se za nekaj dni potopimo v indonezijsko samobitnost. Preverjeno, polno in doživeto!

IndonezijaIndonezijski dvojček in vzpon na Rinjani 3.726 m 17 dni (22. apr – 08. maj, odhod iz Ljubljane) (Java in Bromo, Bali in Rinjani). V prvem delu potujemo po doživeti potovalni klasiki, ki vključuje kalejdoskop treh zgodb – kulturno-zgodovinska Jogyakarta, vulkan Bromo in čarobni Bali. Zadnjih pet dni pa se potovanje nadaljuje v višek – najprej na 3-dnevnem trekingu osvojimo vulkan Rinjani s spekatakularnim pogledom na arhipelag, za konec pa si privoščimo še 2 dni počitnic na čudovitih plažah južnega Lomboka. Top aktivna zgodba za ljubitelje narave!

KOMBINACIJ PA JE KOLIKOR JE DOMIŠLJIJE

IndonezijaSte par z raznovrstnimi željami? Eden bi rad aktivno in drugi bolj počitniško? Idealna priložnost je v kombinaciji tretjega in šestega potovanja – medtem ko aktivni osvaja Rinijani se počitniški razvaja v udobju počitnic na Lomboku.

Ste skupinica z raznovrstnimi željami? Uskladite se lahko tako, da izberete potovanja z istim odhodom (21. apr ali 22. apr.), potem pa del potovanja odpotujete skupaj, drugi del pa vsak po svojih željah. Prav tako lahko del skupinice potuje samo 12 dni, drugi del pa vseh 17.

In tako naprej. Za vse kombinacije se je bolje oglasiti čimprej, da se vse lepo postavi in ujame kar najboljše cene.

Lep pozdrav Iz Indonezije

Oskar