22. feb, 2017   Agencija Oskar, Šrilanka  

 

Šrilanški vtisi potnikov iz zadnjih potovanj

Adam 300x200 - Šrilanški vtisi potnikov iz zadnjih potovanjCelostna Šrilanka je bilo do sedaj moje najlepše potovanje, ostalo mi bo v lepem spominu, najbolj so mi bile všeč jutranje meditacije in joge, poleg vseh ostalih doživetij.
Ne strošek, ampak naložba v prihodnost!
Potovanje se je odlično dopolnjevalo s celostnim pristopom in delom na sebi. Dežela je čudovita in zelo primerna za tako poglobljeno doživljanje sebe prek okolice. Meni je odprla še več novih dimenzij, ki jih bom zagotovo prenesla tudi na domače življenje in ki mi bodo za navdih pri nadaljnji življenjski poti. Hvala!!
Celostna Šri Lanka, 26.1. – 6.2.2017

Pozdravljeni,

IMG 5885 300x200 - Šrilanški vtisi potnikov iz zadnjih potovanjpred dobrim tednom sem se vrnila s potovanja na Šrilanki. Potovanje mi bo ostalo v lepem spominu – super destinacija, super vodenje z vaše strani in tudi lokalne agencije in seveda super sopotniki.
Navdušili so me prijazni ljudje, živalski svet, narava, zelenje, hrana in po drugi strani moja osebna zmaga vzpon na Adamov vrh, čeprav imam vrtoglavico.
Z veseljem se bom udeležila še kakšnega vašega potovanja. Se vidimo.
S prijaznimi pozdravi,
Janja, Oskarjeva Šri Lanka, 1. – 12.2.2017

Dragi Oskarovci,

Sunset 300x180 - Šrilanški vtisi potnikov iz zadnjih potovanjevo tjedan dana nakon povratka se još uvijek nisam do kraja vratila u svakodnevicu – putovanje je bilo prekrasno, odlično organizirano i vođeno, super smo se družili, stekli nove prijatelje i proširili vidike. Šri Lanka je prekrasna zemlja, ljudi topli i dragi i na čitavom putovanju sam se osjećala odlično i dobrodošlo. Puno vam hvala na ovom putovanju!
Sad kad smo se vratili i kad pogledam putovanje kao cjelinu ne bih ništa ni dodala ni oduzela, jer je ovo putovanje od početka do kraja jedna osmišljena cjelovita priča koju bi npr. dan duže u Galleu ili Colombu  poremetio i to više ne bi bilo to. A da se u Šri Lanci ima još puno toga za vidjeti i doživjeti – u to ne sumnjam 😉
Želim vam sretne i uspješne nove ture i zadovoljne putnike te vam šaljem velike pozdrave do slijedeće prilike za kakvu novu zajedničku avanturu!
Vanja, Celostna Šri Lanka, 26.1. – 6.2.2017

Fotografije: Katja Činč