17. jan, 2024   Agencija Oskar, Indonezija, Maldivi, Mauricius, Mehika, Potovanja za družine, Sejšeli, Šrilanka, Turčija, Zanzibar  

 

Potovanja za družine

Ponosni smo, da ustvarjamo nepozabna družinska doživetja za vas, ne glede na to, ali potujete z malimi otroki, najstniki ali z več generacijami skupaj. Naš cilj je, da vaše potovanje postane brezskrbno, zabavno in predvsem navdihujoče. Si predstavljate nepozabne družinske fotografije, ki bodo nastale?

Ustvarili smo vrhunske pustolovščine v treh osupljivih destinacijah, popolnih za družinska potovanja, kjer se prepletajo čari tradicije, naravnih lepot in nepozabnih doživetij. V Mehiki odkrijte deželo številnih obrazov, v Šrilanki se poglobite v zgodovino in naravne lepote, v Turčiji pa doživite dinamične počitnice ob obali Sredozemlja. Vsako od teh potovanj je skrbno zasnovano, da zagotovi nepozabne izkušnje vsem generacijam in strastnim popotnikom. Pridružite se nam na potovanju skozi kulture, okuse in zgodbe.

Mehiška pustolovščina za družine 12 dni: Raziščite čarobno Mehiko, deželo številnih obrazov, ki združuje tradicijo, glasbo, ples in slastno kulinarično raznolikost. Odkrijte svetovno znane arheološke spomenike, zelene deževne gozdove, čudovite plaže ter pisane koralne grebene polotoka Jukatan. Otok Holbox, naravni biser na severni obali, ponuja edinstveno izkušnjo brez avtomobilov, kjer se prevažate s kolesi ali golf avtomobili. Mehika je popolna destinacija za družine vseh starosti, ki želijo doživeti bogato kulturno dediščino, naravne lepote in prijaznost domačinov.

Šrilanka za družine 12/13 dni: Odkrijte čare Šrilanke na 12 do 13-dnevnem potovanju, ki je idealno za družine z majhnimi otroki in vse ljubitelje narave. Raziskujte narodne parke s sloni, leopardi in krokodili, obiščite slonjo sirotišnico, doživite starodavno mesto Anuradhapuro ter se sprostite na čudovitih plažah ob Indijskem oceanu. Potovanje vključuje ogled šrilanških znamenitosti, kot so zlati tempelj, tempelj Budinega zoba in vožnjo z gorsko železnico do mesta Elle.

Počitniška Turčija za družine 12 dni – poletni koncept: Uživajte v dinamičnih počitnicah v najlepšem kotičku turškega Sredozemlja. Ta potovanja so kot naročena za družine, ljubitelje narave in tiste, ki iščejo aktivne obmorske počitnice s sproščenim ritmom. Raziskujte čarobno vzdušje mest, kot sta stara Antalya in Čirali z Olimposom, ter doživite številne naravne lepote, kot so turški Maldivi, plaža Patare, soteska Saklikent in najlepša plaža Oludeniz. Tu sta še dve naravni čudesi – Pamukkale in vrhunec potovanja – čudovita Kapadokija! Vključuje 2 notranja leta, zato je manj vožnje.

Poglejte si tudi 8-dnevno prvomajsko Turčijo za družine.

Veseli nas, da smo del vaših družinskih pustolovščin. Kmalu prihajajo nova družinska potovanja, kot na primer Egipt za družine, Maroko za družine in še mnogo več. Vabimo vas, da odkrijete svet skupaj z nami, kjer so odlična izbira za družine tropske počitnice. Podajte se na tropske Maldive ali uživajte na rajskih plažah Sejšelov. Sprostite se na počitnicah na Mavriciusu, za vse, ki pa ste teh rajskih zgodb naveličani – za vas imamo mirno potovanje na Bali in Gilije, oddih pa se prileže tudi na Zanzibarju.

In ja, kdo ve, kaj se bomo spomnili in dodali naslednji teden? 😊

Naša predanost ustvarjanju izjemnih doživetij se odraža v pestri ponudbi, ki združuje raznolikost dežel, kulturno bogastvo ter pristne trenutke v objemu družine. Se vidimo na naslednji destinaciji!