06. dec, 2018   Nekategorizirano  

 

NOVI KATALOG POTOVANJ 2019 JE TU!

Pozdravljeni,
 
novi brošuri (Svet in Evropa 2019) občudujem kot krono v vrsti dosežkov Agencije Oskar. Ob listanju se šele prav zavem, kaj vse pri nas ustvarjamo. Skoraj začutim skušnjavo strahospoštovanja – joj, ali bomo zmogli? A le za hip, kajti ne le da bomo zmogli, temveč to že počnemo, z vsakim dnem nam gre na boljše. Ustvarjeni smo za še veliko večjo zgodbo, v sebi nosimo še velik potencial. To je pomembno zavedanje, da znamo ceniti POT, ki nas je pripeljala do sem. Da bomo po njej še naprej hodili z veseljem in vedenjem, da je to naša prava POT tudi v trenutkih, ko oblaki zakrijejo sonce.
Brošuri Svet in Evropa 2019 odražata PROSTOR Agencije Oskar. Sta hkrati stabilni (premišljen format in jasna struktura, pregledni in po želji sopotnikov) in inspirativni (polni vsebine, tankočutno izbrane fotke, navdihnjeni teksti, mični – kakorkoli ju obrneš). V teh dveh razsežnostih se vsakdo lahko počuti vključen in sprejet. Vizija Agencije Oskar pa gre naprej – v tankočutno valovanje med dvema navideznima kontrastoma, ki ju s spretnim spletanjem različnosti optimalno pletemo tako, da se odpira pot v naslednjo razsežnost – globino. Tu pa najdemo smisel in pomen našega početja, potovanj ter življenja samega.
 
Stabilna in inspirativna, odprta v globino. To je POT Agencije Oskar.
 
Hvala vsem sodelavcem, ki ste sodelovali pri izdelavi nove brošure. Hvala vsem sodelavcem in sopotnikom, ki skupaj ustvarjamo našo Zgodbo.

Oskar

  OSKAR_Potovanja_2019_Svet     OSKAR_Potovanja_2019_EVROPA